För Ungdom - Med Ungdom - Till Ungdom

Julavslutning 🎄🎄
2019-12-19 21:08

Fler bilder (+4) >>
Tack för en trevlig avslutning alla barn och föräldrar. God Jul

2019-12-08 19:55

Stolta tränare
2019-12-08 19:48
Så härligt att vara tillsammans med er i eftermiddags i kirsebergshallen.
Ni gjorde tre fantastiska matcher. Och även om Malmö FBC var ganska fula mot er, så höll ni uppe humöret och sjönk inte till deras nivå att slå tillbaka. Utan ni spelar snällt och rättvist men hårt och det kommer ni vinna på i framtiden! 💛🖤.
Det är en fröjd att vara coach till er. Tack för i dag! Tack alla härliga föräldrar som var med å hejade❤️. // Stolta Tränarna 😄
2019-11-21 20:22

Fler bilder (+12) >>
Lite mer foto från träningen idag.

Besök på träningen🤗.
2019-11-21 20:17
Tack så jätte mycket🌸. Väldigt uppskattat🥰. Idag På vår träning idag hade vi besök från Några från H3 och H4 laget. Som höll i hela träningen. Och målvakts övningar för våra målisar.

Ute träning & avslutning😊
2019-06-13 22:13
Tack för en härlig avslutning och ute träning🤩. Ha ett Härligy sommarlov🌸// tränarna
Tack
2019-03-17 18:40

Fler bilder (+4) >>
Hej! Tusen tack säger vi tränare som fick uppleva en härlig hemma match. Åh vilka föräldrar vi har till våra grymma killarna å tjejer. Vi fick ihop 3400kr till vårat gäng. Bra Jubbat🌸. Tack för en härlig fm 🏑🏑. Mvh Tränarna
2018-12-09 16:29
Hej hej! Har startat en FB sluten grupp sida! Här kan man lägga upp foto från cuper osv. Mvh tränarna
Bandycup P/F 2009
2018-12-09 15:50

Idag var det match för P/F 2009 i Killebäckshallen i Södra Sandby. De var nio stycken kämpar som spelade match mot Lund och Lomma. I första matchen som gick mot Lund var det ett ordnat och kontrollerat passningsspel som avgjorde matchen till vår fördel. Det var en fröjd att se att killarna tittade upp och letade passningsalternativ istället för att bara slänga iväg bollen. Andra matchen blev som väntat lite tuffare då Lomma har ett riktigt bra lag. Killarna bjöd upp till bra motstånd och framförallt i andra perioden så fick vi häng på Lomma och pressade dem rejält. Det var en jämn match och när krutröken hade lagt sig och klockan ringt för sista gången så tror jag det blev ett oavgjort resultat till sist. Hursomhelst så är det fantastiskt roligt att vara tränare för era killar och tjejer när vi ser vilka framsteg som gjorts på så kort tid.

Tränarna P/F 2009

Vi behöver hjälp!
2018-10-11 12:55
  • Vi är världens stoltaste tränare till världens härligaste barn.

Vi är i skrivande stund drygt 30 barn som är anmälda till våra torsdagsträningar och imorgon har det flaggats om 5 st nya, 5 st!!
    Vi är oerhört tacksamma och glada över detta.

Hur glada vi än är, så har vi insett att vi stött på logistiska problem.
    Vi är i dagsläget 4 tränare: Dennis, Martin, Marie och Ambjörn. Som max kan vi vara 3 st av oss / träning av olika omständigheter.
    Dessutom har vi yttre omständigheter kommande veckor som skapar ytterligare bekymmer (typ stägningen av E6). Då några pendlar.
    Varför skriver vi då detta? Jo, vi behöver helt enkelt er hjälp!
    Vi gör vårt bästa varje gång, men inser våra begränsningar.

Vi behöver er hjälp för att greja detta och nedan följer kort info om vad vi önskar av er föräldrar för att kunna fortsätta ge era barn de bästa förutsättningar.

• 09 - Vi behöver omgående 2 st engagerade föräldrar som hjälper oss permanent Dennis, Marie och Ambjörn.
    Ni som har intresse av detta, vi kräver inga som helst förkunskaper utan endast engagemang för ungarna. Resten ska vi tillsammans fixa.
    Om intresse finns ring Dennis 0709390581 eller Ambjörn 0733945050. Utbildningar finns gå, klubben tillhandahåller detta!
  • 10/11 - Vi behöver omgående 3 st engagerade föräldrar som hjälper Martin permanent.
    Om intresse finns ring Martin 0768026670. Utbildningar finns gå, klubben tillhandahåller detta!
  • När fler tränare och möjlighet finns så kommer vi hitta en träningstid till gruppen 10/11 för att skapa förutsättningar framåt. Dock ska sägas att detta kommer ske först när allt ovan är på plats.
  • För alla er med barn som är födda 2011 kommer matcher först ske nästa säsong. Kan hända att det blir något inhopp om möjlighet finns och om detta är era barns önskemål.
  • Efter 3 st provträningar MÅSTE anmälan in, annars är era barn inte försäkrade och har ingen licens för att kunna spela match. Man står även utan mailutskick och information som ges.
  • Om ert barn har någon form av medicinering eller sjukdom vill vi tränare veta detta. Givetvis under tystnadsplikt från vår sida. Det ger oss ökad förståelse om något skulle hända och vetskapen hur vi ska agera.

Nu blev det mycket allvar och en hel del för er att fundera och ta ställning inför. Vi hoppas med detta mail så lite frön som gör att ni vill hänga med i vår lilla grupp. Även om vår ambition är att bryta gruppen i 2 så kommer vi jobba tätt tillsammans mellan match och träning.

Nu är klockan sent och vårt tränarmöte måste avslutas, hoppas vi får se alla barn imorgon på träningen. Kom gärna och knacka oss på axeln och fråga om det  är något som man kan hjälpa oss med. Vi behöver alltid några till hjälp.

Tack för er uppmärksamhet.

:) Tränarna